Exklusiva artiklar

Registrera din e-post och få exklusiva artiklar i inkorgen varje vecka!

etik-och-moral
Etik och moral handlar om hur vi bör leva våra liv. För att citera Sokrates så "handlar det inte om en bagatell, utan hur vi bör leva". Etik och moral påverkar hur människor fattar beslut och lever sina liv. Det handlar om vad som är bra för individer och samhället och kallas också moralfilosofi. Men finns det någon fulländad moralfilosofi?
moralens-historia
Varför behövs moral? Det är frågan som filosofen Friedrich Nietzsche ägnade en stor del av sin tid att utforska. Enligt honom behövs inga moraliska system och han är väldigt kritisk mot dagens moral. För att förstå hur en av världens mest inflytelserika filosofer kom fram till den slutsatsen kommer vi i det här inlägget fördjupa oss i hans teorier om moralens historia.
personlig-utveckling
Personlig utveckling är en spännande process som pågår under hela livet. Det är ett sätt för människor att utvärdera sina kunskaper, tänka igenom sina vägval och sätta upp mål för att förverkliga sin maximala potential. När man utvecklas och växer som individ stöter man på kunskap, idéer och information som är värdefull att dela med andra. Den här sidan hjälper dig identifiera vart du befinner dig i din personliga utveckling och påbörja din transformation.
motivation
Gjorde du allt du kunde under förra året för att leva upp till din sanna potential? Kanske måste du erkänna att du inte gjorde det. Sanningen är att de flesta inte jagar sina drömmar och mål längre, och att många känner att de fastnat i hamsterhjulet. Det här inlägget ska hjälpa dig hitta motivationen du behöver för att förändra ditt liv på riktigt.