Exklusiva artiklar

Registrera din e-post och få exklusiva artiklar i inkorgen varje vecka!

dollar
De flesta drömmar om att vara ekonomiskt oberoende och begrepp som FIRE och ekonomisk frihet har blivit allt mer populära under 2000-talet. Många önskar en tidig pension eller möjligheten att göra det man verkligen brinner för, istället för att jobba 40 timmar i veckan. Men hur mycket pengar behövs för att uppnå ekonomisk frihet – och hur gör man det?
motivation
Har du frågat dig själv om du gjorde allt du kunde för att nå dina mål under förra året? Känner du att du gjorde allt du önskade, eller känner du att du inte gjorde tillräckligt? Ibland kan kan det vara lätt att fastna i hamsterhjulet och glömma bort våra mål och ambitioner. En undersökning visar att bara 10 % av dem som går till jobbet varje dag känner sig motiverade, medan 90 % känner sig trötta och ointresserade. Hur kommer det sig att så många är omotiverade?
attityd
Vi har alla möjlighet att forma våra egna liv. För vissa kan det leda till otrolig framgång, medan för de flesta kan det innebära en väg fylld av frustration och missnöje. Det är viktigt att förstå att framgång inte beror på tur, omständigheter eller öde, utan snarare på att följa enkla regler som vem som helst kan följa. Den viktigaste faktorn för att uppnå extraordinära resultat är en god attityd.
Historier om människor som uppnått otroliga framgångar trots enorma hinder tycks aldrig misslyckas med att fånga vår uppmärksamhet. Men vad är det som driver dessa människor att fortsätta kämpa, trots att de saknar utbildning, kontakter och pengar? Dessa människor har något som den genomsnittlige inte har - de har mål.